SQT Biomicroneedling

Natuurlijke, veilige en effectieve huidverbetering

Biomicroneedling is een gloednieuwe bio-micronaaldbehandeling, zonder het gebruik van een machine en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden gedaan!

  • Verbetering van de huidbarrière
  • Regeneratie van de huid
  • Stimuleren van de fibroblasten
  • Bevorderen van de aanmaak van collageen, elastine en Gags
  • Bevordering van de eiwitsynthese ( herstel beschadigde cellen)
  • Ontstekingsremmende werking
  • Verminderen pigmentvlekken/ouderdomsvlekken

Biomicroneedling stimuleert de litteken genezende reactie van het lichaam en verhoogt de huidcelvernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine wordt geïnitieerd terwijl je huid geneest, waardoor je bijna onmiddellijk een voller effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van littekens, donkere vlekken, blootstelling aan de zon, acne en huidveroudering, evenals bij de behandeling van striae op het lichaam.

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende micronaalden door middel van handmassage rechtstreeks in de dermis  aangebracht om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren. Zonder bloedingen, zonder verdoving en zonder huidbreuk verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen naar 7 dagen en bereikt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging.

Afschilfering of vervelling van de huid kan worden verwacht, afhankelijk van het penetratieniveau van de huidspecialiste. Spons spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen tot 48 tot 72 uur in de huid blijven zitten, waarna ze worden afgevoerd met het stratum corneum dat eraf is geschilferd.

 

Dit alles zorgt voor een natuurlijke, veilige en effectieve verjonging van de huid.
(Acne) Littekens en pigment vlekken worden minder zichtbaar, poriën vernauwen, de huidbarrière  verbeterd en verstevigd en rimpels worden duidelijk minder zichtbaar. Ook kan acne met deze behandeling aanzienlijk verbeterd worden.

De huid krijgt weer een mooi natuurlijke glow!

Prijzen

Biomicroneedling Repair € 109,95  Kennismakings aanbieding € 99,95
Biomicroneedling Beauty € 109,95 Kennismakings aanbieding € 99,95
Biomicroneedling Anti-Age € 149,95 Kennismakings aanbieding € 139,95

Prijzen zijn per losse behandeling incl. verzorgende crème

Wij adviseren graag welke huidverbeterende behandeling het meest passend is voor jouw huidwens.

Natuurlijke huidverbetering in Leeuwarden

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 10 reviews.