PigmentOff is een non-laser techniek om pigment uit de huid te verwijderen. Denk hierbij aan tattoo-, microblading-, of permanente make up verwijderen.

De PigmentOff verwijderingstechniek is geheel anders dan het verwijderen van pigment met laser. Tijdens dit unieke proces word de PigmentOff remover in de huid gebracht. Wanneer de remover een goed fysiek contact heeft met pigmenten die in de huid aanwezig zijn, gaan pigmenten geleidelijk over in de remover suspensie.

De pigmentdeeltjes binden zich aan de deeltjes van de PigmentOff remover. Dit mengsel kan zich niet in de huid manifesteren en wordt samen met de gebonden pigmenten afgestoten door de huid en verplaatst naar de oppervlakte. In de volgende uren en dagen vormt zich een korst, deze beschermt de huid tegen infecties en externe invloeden.

Aftercare

Het is erg belangrijk dat u na de behandeling met zorg met het behandelde gebied om gaat. De “leefregels” die u na de behandeling mee krijgt dienen dan ook precies nageleefd te worden. Dit is omdat de huid na de behandeling erg gevoelig is voor infectie.

  • De huid mag 4 dagen niet nat of vochtig worden.
  • Er mag zolang er een korst op de huid zit geen makeup op het gebied aangebracht worden.
  • U bent verplicht om de eerste dagen dagelijks foto’s te sturen zodat wij kunnen zien hoe de huid geneest.

Prijzen PigmentOff behandeling

Permanente make up en Microblading

  • 1e behandeling  € 150,-
  • Iedere volgende behandeling  € 75,-

Tatoeages (per  10 cm²)

  • 1e behandeling  € 200,-
  • Iedere volgende behandeling  € 100,-

Voor vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen.

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.