Cosmedix

Maximale resultaten met verminderde irritatie

Cosmedix biedt de kwaliteit van professionele huidverbeterende behandelingen en producten voor thuiszorg. Door het gebruiken van het revolutionair zuiveringsproces, genaamd “Chiral Correction” afkomstig uit de medicijnwereld, heeft Cosmedix een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties om de huid echt te veranderen, zonder huidirritaties die veel consumenten tegenwoordig gewend zijn. 

Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan met Cosmedix nog een stap verder. Cosmedix blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: –slimmere exfoliatie -skin matrix support -betere botanische ingredienten en uiteraard  -chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verassing dat Cosmedix de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd.

cosmedix

Nog nooit eerder heeft Retinol zo krachtig kunnen werken zonder nadelige effecten. Voorheen bracht je Retinol (Vitamine A) aan op de huid, de reacties konden zo heftig zijn dat ondanks het eindresultaat mooi is niet gebruikt werd. Wie wil er nu iedere dag irritaties of verveling. Bij de producten van Cosmedix zult u merken dat de kracht ontzettend hoog is en de neven effecten minimaal tot niks. Wat u ziet is dat uw huid elke dag mooier en mooier wordt.

Retinoïden staan bekend om hun krachtige cel vernieuwende capaciteiten. Ze prikkelen het cel vernieuwingsproces door een signaal naar de kern van de cel te sturen terwijl AHA’s de verbinding tussen dode cellen afbreken.
Dit zijn twee verschillende mechanismen die elkaar kunnen aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Deze combinatie heeft aangetoond dat het de cel vernieuwing versnelt en versterkt. Als gevolg hiervan zal de huid er onmiddellijk gladder en stralender uitzien, zal de huid oplichten en verhelderen.

cosmedix

De Peels variëren van metabolische peelingen tot Retinol therapieën. We kunnen ieder huidprobleem en indicatie behandelen inclusief de verouderde, droge, gehydrateerde huid. Ook kunt u terecht met hyperpigmentatie ,rosacea, grove poriën, acne en de vette en gevoelige huid.

Tijdens de behandeling wordt altijd bekeken welke peeling passend is bij uw huid. 

Wilt u starten met dit huidverbeteringsprogramma?

Om meteen effectief te kunnen starten met het SystemTouch Peel programma is het van belang de huid goed voor te bereiden. Wij raden aan om ca. 3 weken voor de 1e behandeling langs te komen voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en vertellen we wat de mogelijkheden zijn. Ook adviseren we een Start Kit.

Voor elk gewenst doel hebben we een kit. Deze kits bevatten ‘de’ top producten van Cosmedix om direct resultaat te ervaren en uw huid voor te bereiden op de  intensieve Cosmedix peeling.
Voor je start met de behandelingen van Cosmedix bereidt jij je huid voor met een thuiskit. Deze kit bestaat uit 4 top producten t.w.v. €200,-

cosmedix

Maar ook als je geen behandeling wenst maar wel snel en doeltreffende anti-ageing, huid-verhelderende of  een algehele huid-verbeterende  resultaten wilt behalen, is deze kit een musthave!

Start je voor het eerst dan betaal je slechts € 180,- voor een kit + 3 weken later de behandeling.
Wil je alleen met producten starten? Dat kan! Kom gratis langs voor een intake gesprek zodat we de juiste producten voor uw huid kunnen adviseren. Voor een losse start kit betaalt u € 89,-

Is uw huid nog niet klaar voor een Retinol peeling? In dat geval is het mogelijk om te genieten van een luxueuze facial of wordt de SystemTouch Peel Treatment aangepast zonder retinol peeling ( Er wordt altijd door de specialiste beoordeeld welke peeling geschikt is voor uw huidconditie). Tijdens deze heerlijke gezichtsbehandeling wordt goed gekeken naar de huidbehoefte en een op maat gemaakte behandeling uitgevoerd.

Prijzen

Cosmedix Refresh Treatment van €49,95

Luxueuze facial 75 min. € 89,95
Cosmedix startkit + 1e behandeling € 180,-

SystemTouch Peel Treatment € 124,95
Heeft u vragen over deze producten of behandelingen? Neem gerust contact met ons op.


Huidverbetering Leeuwarden
De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.