Bio Active Care by Mineral Care

Het zout van de Dode Zee droogt de huid niet uit, het tegendeel is zelfs het geval! De mineralen afkomstig van de Dode Zee treden op als katalysator of geleider om de vitamines optimaal te laten functioneren en de enzymen te activeren. Dode Zee mineralen kunnen niet alleen bij eczeem, psoriasis en andere huidproblemen verlichting brengen. Ook een (extreem) vette of een (extreem) droge huid word voelbaar én zichtbaar verbeterd.

De verschillende lijnen onder Bio Active Care

Pure Skin

De basis van elk huidverzorgingsritueel is een zorgvuldige reiniging. Pure Skin biedt een ruime keuze aan producten die perfect passen bij ieder huidtype én elke lifestyle.
Verrijkt met Dode Zee mineralen en een reeks actieve ingrediënten is deze parabeenvrije lijn ontwikkeld om de huid te reinigen, hydrateren en vitaliseren.

Hydrolique

Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid, ongeacht de leeftijd. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt Hydrolique alle huidtypes terwijl de natuurlijke vochtbarrièrefunctie van de huid wordt hersteld.
Door het combineren van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zee mineralen en geselecteerde actieve ingrediënten laten de unieke parabeen vrije Hydrolique-formules de huid soepel en veerkrachtig aanvoelen.

Recoverage

Alle producten van deze lijn bevatten het key-ingrediënt Previlient. Deze combinatie met de Dode Zee mineralen stimuleert een gezonde celvernieuwing en heeft een krachtig anti-aging effect.
Hyaluronzuur en Dode Zee mineralen versterken en ondersteunen de natuurlijke vochtbalans. De power antioxidanten Vitamine C,E en Groene Thee-extract beschermen de huid zowel van binnenuit als buitenaf.

Perfection

Bereidt de huid, diepgaand bij de basis, voor op een perfecte uitstraling, door gespannen gelaatsspiertjes te ontspannen en te verzachten. De huid is gevoed, gehydrateerd en wordt intensief geregenereerd. Geavanceerde formules gaan de strijd aan met de fijne lijntjes door het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het stimuleren van de celvernieuwing.

Xminerals

Xminerals combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige en gezonde huid. De formules bevatten tevens geavanceerde anti-aging werkstoffen waaronder peptiden, “super fruits”, hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en  essentiële aminozuren

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.