Lifting Glowbehandeling met extra focus op de kwetsbare zone’s

De nieuwe generatie topische fillers voor het verzachten van de huid, versterken van het natuurlijk microbioom en verminderen van fijne lijntjes op epidermisch niveau.

Texture is gebaseerd op het gepatenteerde TPC5-complex en heeft als doel de huid gezond houden. De lijn biedt een gerichte behandeling voor de kwetsbare oogzone, hals en decolleté.
Naast de salonbehandeling biedt Texture producten voor de thuisopvolging die geschikt zijn om de resultaten te verlegen en te versterken.

Texture werkt verlichtend, verzachtend en verstevigend. Het vermindert rimpels, zorgt voor een egale teint en voorkomt verslapping van de huid.

Oogzone

Een van de lastigere zones, waar wel vaak al het snelst tekenen van veroudering zichtbaar zijn, is de oogzone. We hebben te maken met donkere kringen, wallen, droge huid en zwelling.
Deze tekenen van huidveroudering hebben verscheidene oorzaken. Doordat er weinig talgklieren rond onze ogen zijn, de huid erg dun is en de spieren  die de oogbewegingen controleren de meest actieve spieren in ons hele lichaam zijn kunnen vanaf jonge leeftijd rimpels en plooien ontstaan.

Hals en decolleté

De hals en decolleté wordt vaak overgeslagen, maar vraagt om een gerichte aanpak die eigenlijk al moet beginnen lang voor de eerste tekenen van huidveroudering beginnen. Deze huid is net als de huid rondom de ogen erg dun en heeft minimaal vermogen tot regenereren, waardoor de verzorging erg lastig kan zijn.

GiGi Texture biedt een complete aanpak van het gelaat met nadruk op de oog-, hals- en decolleté zone waardoor de huid versterkt, verzacht en verlicht. Resultaat is direct zichtbaar!

Prijzen

GiGi Texture Lift Treatment (90 min.) € 94,95

Deze behandeling is  los te boeken en is ieder moment van het jaar mogelijk indien adviezen correct worden nageleefd.

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.