Huidsalon Beauty Style

beauty style

Wij ontvangen je graag in onze professionele schoonheidssalon in Leeuwarden, bestaand uit 4 behandelruimtes met huiselijke sfeer.  
Huidsalon Beauty Style (voorheen Schoonheidssalon Beauty Style) is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en permanente make-up.
Na een uitgebreide intake of analyse behandeling kunnen wij u precies vertellen wat we voor uw huidwens kunnen betekenen.
Ook kunt u genieten en ontspannen van een schoonheidsbehandeling met de huidproducten van Cosmedix, Mineral Care en GiGi Cosmetics. De behandeling wordt afgesloten met een dag make-up, hier wordt het professionele merk PUNE voor gebruikt.
Er is keuze genoeg uit diverse behandelingen en verwennerij.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen of bekijk alle informatie op onze website.

Huidsalon Beauty Style heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in huidverbetering met Cosmedix, microneedling, microdermabrasie, Epionce therapeutische dieptepeelingen, verwijderen van huidoneffenheden, elektrisch ontharen en acne behandelingenen. De laatste twee behandelingen worden vergoedt door de ziektekostenverzekeraar, mocht u hier recht op hebben.
Daarnaast volgen wij regelmatig masterclasses om up- to -date te blijven met de verschillende behandeltechnieken in de permanente make-up.
Ook bieden wij verschillende wimper-en wenkbrauw behandelingen aan, zoals wimperextensions, Lashlifting en Browlifting.

Een uitgebreid assortiment aan behandelingen waardoor we voor iedereen wat kunnen betekenen

Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende informatie kunt u op alle dagen telefonisch contact opnemen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd voor u gereserveerd wordt, werken wij alleen op afspraak.

De salon is geopend op:

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 21.00 uur
Donderdag 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 – 14.00 uur

Huidsalon Beauty Style; voor alle huidverbeterende- en schoonheidsbehandelingen in Leeuwarden

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.