Laserontharing

Voor alle behandelingen geldt een pakketkorting:
Een pakket bestaat uit 6 behandelingen waarvan de laatste behandeling Gratis is.

Laserontharing is een effectieve behandeling voor ongewenste haargroei. Laserontharing is geschikt voor lichte én donkere huiden. Gepigmenteerde haren kunnen permanent verwijderd worden met laserontharing.
Witte, grijze en rossige haren verwijderen we met elektrische epilatie.

lazerontharing

De ontharingslaser, de FormaTK Spark Pro produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een golflengte 810 nanometer. Deze lichtbundel wordt een fractie van een seconde op de huid uitgezonden. Het pigment van de haren absorbeert het laserlicht en zet het licht om in warmte. De warmte zorgt voor vernietiging van de voedingsbodem in het haarzakje, zodat deze niet meer in staat is om een nieuwe haar te ontwikkelen.

Voorafgaand aan de laserbehandeling is het belangrijk om ruim zes weken van tevoren zelf niet meer te epileren, harsen of de touwtjesmethode te gebruiken. Een ‘leeg’ haarzakje kan namelijk geen licht absorberen en dus niet effectief behandeld worden.

De laserbehandeling is het meest effectief en veilig op een lichte huid. Daarom adviseren wij nadrukkelijk het te behandelen gebied minimaal vier weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank.

Hoe kom ik van mijn overbeharing af?

Tijdens het eerste bezoek aan Huidsalon Beauty Style is het van belang dat de haartjes goed zichtbaar zijn. De specialiste kan dan het haartype, de precieze diepte en lokalisatie van de haarfollikel bepalen. Dit is nodig om de laserapparatuur tijdens de behandeling goed in te kunnen stellen.

Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zullen de haren dunner en minder stug zijn. Op eventuele lichte haren en kleine donshaartjes na, zullen uiteindelijk de donkere haren verdwijnen. Ook zal de huid egaler zijn en minder ingegroeide haren, ontstekingen en irritatie door scheren zichtbaar zijn.

Het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit proces kan onafhankelijk van de laserbehandeling optreden, bijvoorbeeld door hormonale invloeden, erfelijke aanleg of medicijngebruik.

Gemiddeld zijn er vijf tot acht behandelingen nodig. Dit heeft te maken met de verschillende groeifasen waarin de haren zich bevinden. Bij donkere haren en een licht huidtype (veel contrast) kunnen minder behandelingen het gewenste resultaat geven. Bij lichte haren en een getinte huid (weinig contrast) zijn er soms meer behandelingen nodig.laser

Het exacte aantal behandelingen is per persoon verschillend en kan niet altijd op voorhand door de specialiste voorspeld worden. Tijdens de behandelperiode wordt de voortgang regelmatig met u geëvalueerd.

Ongewenste haargroei in het gezicht kan het beste iedere zes weken behandeld worden. Voor lichaamsbeharing geldt zes tot acht weken. Aan het einde van behandelperiode komen resterende haren langzaam door, waardoor het interval kan verschuiven naar elke negen tot twaalf weken.

Voor- en Nazorg

  • 4 weken voorafgaand aan de eerste behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen meer gebruiken. Dit ter voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen.
  • Bescherm de huid met een zonbescherming met een factor van ten minste 50.
  • Vanaf zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, Epilady of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharing crème.
  • Een a twee dagen voor de behandeling het te behandelen gebied scheren of de haren knippen ( geen ontharing crème), tenzij door de behandelaar anders opgegeven.
  • Op de behandeldag het gebied dat onthaard moet worden vrij houden van make-up of andere cosmetica.
  • Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
  • De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig.
  • Na de behandeling 48 uur niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. Douchen mag, maar niet te heet.
  • Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste 2 dagen geen deodorant.
  • Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag voor iedere behandeling door aan de behandelaar.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek wordt je door de specialiste geïnformeerd over wat mogelijk is en hoe de behandeling in zijn werk gaat.

 

Welkom bij Huidsalon Beauty Style voor Laserontharing in Leeuwarden
De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.