Elektrisch ontharen bij Schoonheidssalon Beautystyle

Elektrische epilatie is een behandeling om storende haren definitief te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul steriele naald, waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. De naald glijdt langs de haar in het haarzakje om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt.

De behandeling varieërt van tijdsduur, afhankelijk van haardikte en groeifase waarin de haar zich bevindt. Helaas zijn niet alle haren na één behandeling definitief verwijderd. Voor de eerste behandeling vindt altijd een intake gesprek plaats waardoor er meer tijd gerekend word.

Door middel van coagulatie kunnen er kleine wondjes onderhuids ontstaan, deze verdwijnen nadat de huid geheeld is. Wel moet hiermee verantwoordelijk worden omgegaan. Hier informeren wij u tijdens de behandeling over.

Behandelmogelijkheden

Alle soorten haren kunnen behandeld worden met elektrische epilatie. Donker, dunne en dikke haren kunnen worden behandeld maar ook grijze, witte, blonde en rode haren worden hiermee behandeld, omdat deze niet geschikt zijn voor licht- of lasertherapie.

Voordelen van elektrische epilatie zijn:

  • het werkt bij bijna alle soorten haar (ongeacht kleur en dikte)
  • na de behandeling zijn (meestal) alle haren weg
  • het is per behandeling goedkoper dan laser- of lichtbehandelingen

Er word 15 minuten  per keer gerekend, meestal zijn er meerdere behandelingen nodig. De specialiste zal dit met u bespreken.

Prijs elektrisch ontharen:  
1e behandeling incl intake (30 min) € 39,95
Vervolg behandelingen per 15 minuten € 34,95

Heeft u vragen of wilt u informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.